Cautare

3896 de rezultate pentru "mihai tanase" (3.67 secunde)
Pretul conservelor de legume si fructe s-ar putea majora in acest an cu 30-50%, din cauza lipsei de materii prime, ca urmare a secetei care a afectat culturile agricole, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului de profil, Romconserv.
„Pâinea si produsele de franzelarie reprezinta alimente de baza în Oltenia, acestea înregistrând cel mai mare consum din tara, cu 2,318 kg (24%) mai mult decât consumul mediu national“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„Produsele industriale au reprezentat 96,5% în totalul exporturilor, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 3,5%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
"Din cei 36.392 de turisti care au participat la actiuni interne, 38,1% au vizitat litoralul, 32,3% - statiunile balneare, 14,5% - zona montana si traseele alpine, 8% - zonele istorice si 7,1% - zone de pelerinaj religios si au facut croaziere fluviale", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.  Grecia, destinatia externa preferata  Potrivit Marianei Tanase, în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008, turistii doljeni care au preferat excursiile în afara tarii au ales sa viziteze în special tari europene.
"Produsele industriale au reprezentat 94,1% din totalul exporturilor, iar cele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 5,9%", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Teatrul Liric "Elena Teodorini" - zece posturi, Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" - trei posturi, Teatrul pentru Copii si Tineret "Colibri" - patru, Sport Club Municipal - trei, Casa de Cultura "Traian Demetrescu" - un post.
Golurile nationalei tricolore au fost marcate de Marius Niculae (3, 90 - penalty) si Cristi Tanase (47 si 51). ... Tatarusanu - Papp, Gaman (Dragos Grigore), Chiriches, Grecu - Chipciu (Roman), Pintilii (Gardos), Neagu (Bourceanu), Tanase (Bumba) - Goga (L.
In aceste conditii, "Piti" ar putea folosi o formula de joc 4-2-3-1, cu Latovlevici, Goian, Chiriches si Papp in aparare, Bourceanu si Lazar la inchidere, Tanase, Mutu si Torje in spatele varfului impinsCiprian Marica. ... Goian, Latovlevici - Bourceanu, Lazar - Torje, Mutu, Tanase - Marica.
Tanase a miscat mingea pentru Rusescu, iar acesta a incercat sa o plaseze sub transversala dar oaspetii au respins in corner.
"Chiar am simtit ca voi da gol, am facut pariu cu Cristi Tanase ca o sa dau gol si Piti cred ca m-a simtit ca o sa dau gol. ... Ar fi trebuit ca Tanase sau Chipciu sa faca parte din primul 11.
Tatarusanu - Rapa, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa / Stanciu, Iancu / Radut - Tanase - Nikolici Primul 11 Petrolul cu care Contra ar putea ataca Steaua: ... Bokila - Nikolici, Hamza - Tanase, Marinescu - Bourceanu si Grozav - Adi Popa.
Golurile echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf au fost marcate de Piovaccari ‘12, Adi Popa ‘34 si Tanase ‘60. ... Popa, Stanciu, Tanase (Cristea ‘63) - Piovaccari (G.
Tricolorii au castigat cu 3-0, golurile fiind marcate de Marica, Pintilii, in prima repriza si Tanase in repriza a doua. ... Golurile au fost inscrise in prima repriza de Marica si Pintilii si de Tanase in repriza a doua.
Steaua cuteaza doar citeva sarje prin Stanciu si Tanase, evident cei mai tehnici jucatori ai campioanei noastre. ... Asta dupa ce in minutul 59 Tanase il incercase si el pe portarul englezilor cu un lob bine executat.
l-a faultat pe Lazar 83‘ Gicu Grozav a intrat pe teren in locul lui Stancu 78‘ Chiriches a primit cartonasul galben * Olanda - Ungaria 6-1, autogol Szllard Devecseri 68‘ Tanase l-a inlocuit pe Maxim 64‘ Sonejee i-a luat locul lui Vales 64‘ Sutul lui Latovlevici se duce in plasa laterala 62‘ Torje inscrie din penalti, portarul gazdelor a atins mingea.
Abia in minutul 34, Tanase a trimis primul sut pe poarta pentru nationala lui Piturca. ... Tanase a fost la un pas de 2-0, dar portarul finlandezilor a respins de sub transversala.
Nu-mi aduc aminte daca a cerut schimbarea lui Tanase. ... La Tanase m-a deranjat ca a pierdut prea mult mingea, dar mi-am dat seama ca pe postul pe care juca el era un post greu si a jucat bine.
Era considerat urmasul marelui artist Constantin Tanase. ... A aparut pe scena alaturi de artisti importanti, de la Maria Tanase la Puiu Calinescu sau Anda Calugareanu si, de asemenea, in numeroase productii de radio si televiziune, devenind unul dintre cei mai indragiti umoristi din Romania.
stelian-tanase.ro: GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul "cafea" si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
stelian-tanase.ro: GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU Gheorghe Florescu este unul din putinii cafegii ai Bucurestiului. Nascut in luna mai 1944, chiar in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
google-analytics.com